Over ons


Historie

 

Autobedrijf Arno Spruit is opgericht in 2008. Allereerst enkele jaren parttime maar door een groeiende klantenkring wordt in 2010 de overstap gemaakt naar een fulltime dienstverlening.  Vanaf dan worden de werkzaamheden verricht op Heeswijk 149-F. In het begin lag de focus op bedrijfswagens en vrachtwagens. Echter al snel werd de dienstverlening uitgebreid naar de particuliere markt. In 2012 wordt er extra personeel in dienst genomen om de toenemende klantenstroom aan te kunnen. In 2013 wordt er een extra brug aangeschaft om de bedrijfsactiviteiten uit te breiden en ook APK keuringen op deze locatie te kunnen uitvoeren.

 
Wie we zijn

 
Arno Spruit, eigenaar

_DSC6537_resultaat

Arno is APK keurmeester personenauto’s en vrachtauto’s en is de spil van het bedrijf.
Altijd erg druk met regelen maar het liefst toch aan het sleutelen.
 
Herjen van Herk, 1e monteur

_DSC6497_resultaat

Herjen is vanaf 2012 bij ons werkzaam en ook APK keurmeester van vrachtauto’s, hij gaat geen uitdaging uit de weg maar is toch het liefst met bedrijfsauto’s bezig. Sinds enige tijd is hij ook leermeester en vind het erg leuk zijn kennis te kunnen delen.
 
Nico Gruters, 1e monteur

_DSC6544_resultaat

In 2015 is Nico ons team komen versterken, APK keurmeester personenauto’s en houdt zich hier voornamelijk mee bezig, ook Nico is leermeester en deelt zijn kennis graag met de jongere generatie.
 
Tim Kemp, leerling monteur

_DSC6555_resultaat

Sinds 2016 is Tim bij ons werkzaam naast zijn opleiding als monteur. Momenteel bezig met de Truck Academy op her ROC. Hij is leergierig, weet van aanpakken en leert snel.
 
Ferdi Turan, 1e monteur

_DSC6457_resultaat

Al sinds 2013 is Ferdi als oproepkracht bij het bedrijf betrokken. Hij is APK keurmeester voor personenauto’s en vrachtauto’s . Zijn specialisaties zijn vrachtwagens repareren en auto elektronica.
 
Marja van der Pol-Timmer, administratrice

_DSC6542_resultaat

In 2016 is Marja het team komen versterken op het kantoor. Verzorgt de facturatie, betalingen en allerhande voorkomende administratieve zaken.
 
Marco Spruit, administrator

_DSC6471_resultaat

Vanaf 2014 zorgt Marco, in deeltijd, voor een goede administratie, op alle voorkomende vlakken. Tevens ook wel eens in de werkplaats te vinden als dit nodig is.