Over ons

Historie

 

Autobedrijf Arno Spruit is opgericht in 2008 door Arno Spruit. Allereerst enkele jaren werkzaam als parttimer, maar door een groeiende klantenkring is in 2010 de overstap gemaakt naar een fulltime dienstverlening. Vanaf die tijd worden de werkzaamheden verricht op Heeswijk 149-F. In het begin lag de focus op bedrijfswagens en vrachtwagens. Echter al snel werd de dienstverlening uitgebreid naar de particuliere markt. In 2012 is er extra personeel in dienst genomen om de toenemende klantenstroom aan te kunnen. In 2013 is er uitgebreid met een extra brug om de bedrijfsactiviteiten uit te vergroten waardoor er ook APK keuringen uitgevoerd kunnen worden. In 2016 is een extra deel van het pand aangeschaft waardoor er een extra brug, werkplaatskantoor, kantine en kantoorruimte gecreëerd kon worden. Gestaag wordt ook het personeelsbestand steeds verder uitgebreid naar het huidige team van 9 werknemers in vast en los dienstverband.

 
Wie we zijn

 
Arno Spruit, eigenaar

_DSC6537_resultaat

Ik ben al heel lang werkzaam in de automotive industrie, het kunnen repareren van voertuigen en zo mensen weer op weg helpen heeft altijd aangesproken. Na jarenlang in dienst te zijn geweest begint het idee om een eigen bedrijf te startten steeds groter te worden. Dit wordt een bedrijf met een duidelijke visie: Door hard werken met eerlijke tarieven en goed klantcontact, de mensen laten blijken dat ze altijd welkom zijn en terecht kunnen in de werkplaats.
En dit werkt!
Ooit alleen begonnen in Oudewater met onderhoud en reparatie van bedrijfs- en vrachtwagens maar al snel kwam ook het verzoek om de particuliere markt te bedienen. Uitbreiding van het bedrijf liet zo niet lang op zich wachten om ook de toename van deze klanten aan te kunnen, vanaf 2010 op de huidige locatie is het bedrijf uitgegroeid naar een team van 9 personen in vaste of los dienstverband. In mijn bedrijfspand heb ik nu de beschikking over alle noodzakelijke apparatuur om reparaties uit te voeren van een microcar tot een 50 tons vrachtwagens. De erkenningen voor APK keurmeester personenauto’s en vrachtauto’s zijn al jaren in mijn bezit en een allround service kan zo geboden worden. Ook ben ik BHV-er.

 
Herjen van Herk, 1e monteur

_DSC6497_resultaat

Ik ben al sinds 2012 werkzaam bij Autobedrijf Arno Spruit en ben in staat gebleken door mijn instelling, kennis en kunde een goede aanwinst te zijn voor dit bloeiende bedrijf. Het is een prettige omgeving om te werken door de diversiteit van de werkzaamheden en de goede sfeer. Iedere dag is weer een uitdaging. Naast APK keurmeester van vrachtauto’s en technisch specialist, ga ik geen uitdaging uit de weg maar ben toch het liefst met bedrijfsauto’s bezig. Sinds enige jaren ben ik ook leermeester en vind het erg leuk zijn kennis te kunnen delen. Samen met Arno stuur ik de werkplaats aan en ook ik ben BHV-er.
 
Nico Gruters, 1e monteur

_DSC6544_resultaat

In 2015 ben ik team komen versterken voor 4 dagen in de week, van maandag t/m donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het uitvoeren van APK’s en onderhoud van personenauto’s Uiteraard ben ik dus APK keurmeester personenauto’s maar tevens ook leermeester en deel mijn kennis graag met de jongere generatie. Bij mijn vorige werkgevers ben ik ook chef werkplaats geweest en heb ik meerdere monteurs moeten aansturen, het is vooral leuk om de jongere generatie enthousiast te krijgen en houden voor dit werk en ik doe het dan ook met veel plezier.
 
Tim Kemp, leerling monteur

_DSC6555_resultaat

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Autobedrijf Arno Spruit, gedurende die tijd heb ik mijn opleiding tot 1e monteur met succes afgerond. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding tot diagnose specialist op het ROC. Ik ben erg leergierig en kan zeggen dat ik van aanpakken weet. Ik probeer zoveel mogelijk te leren en hou me dan ook met alle voertuigen bezig.
 
Ferdi Turan, 1e monteur

_DSC6457_resultaat

Sinds 2013 ben ik als oproepkracht bij Autobedrijf Arno Spruit betrokken, wanneer ik nodig ben ga ik met plezier naar de werkplaats en heb het ook erg naar m’n zin. Ik heb m’n diploma’s voor APK keurmeester personenauto’s en vrachtauto’s . Mijn specialisaties zijn het repareren van vrachtwagens en het oplossen van problemen met auto elektronica.
 
Marja van den Pol-Timmer, administratrice

_DSC6542_resultaat

In 2016 ben ik het team komen versterken op het kantoor. Ik hou me 3 dagen in de week bezig met de dagelijkse boekhouding van het bedrijf. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag en vind het erg leuk om te doen, zeker omdat het zo afwisselend is. Niet alleen facturen maken, betalingen doen maar ook verzekeringen, personeelszaken jaarcijfers etc. maken het iedere keer weer een leuke uitdaging.
 
Marco Spruit, administrator

_DSC6471_resultaat

Ik ben al sinds 2011 zijdelings betrokken bij Autobedrijf Arno Spruit en vanaf 2014 ben ik in deeltijd het team komen versterken, vooral op zaterdagen. Hoofdzakelijk hou ik me bezig met de administratie, op alle voorkomende vlakken, daar waar Marja assistentie nodig heeft. Tevens ben ik ook op de werkvloer te vinden als dit nodig is.
 
Erik Brandwijk, 1e monteur.

_DSC6457_resultaat

Toen ik in 2018 in dienst gekomen ben voelde ik me meteen thuis in het team. Mijn werkzaamheden bestaan vooral in het onderhoud en repareren van bedrijfsauto’s. Voorheen ben ik werkzaam geweest in de reparatie van hijskranen en ook motoren dus ook deze machines hebben geen geheimen voor mij. In 2019 heb ik ook mijn APK keurmeester diploma voor personenauto’s gehaald, nu ben ik dus in het bezit van diploma’s voor APK keurmeester personenauto’s en vrachtwagens. Ook heb ik de training voor BHV-er succesvol afgerond.
 

Jesse Snel, leerling monteur.

Vanaf 2019 ben ik begonnen als leerling monteur bij Autobedrijf Arno Spruit, momenteel volg ik 1 dag in de week een opleiding aan de Truck Academie bij het ROC om straks als 1e monteur aan de slag te kunnen gaan. Ik heb bij het veetransportbedrijf van mijn vader al wel wat ervaring opgedaan met het sleutelen aan vrachtauto’s maar hier leer ik toch steeds weer nieuwe dingen.