Over ons

Historie

Autobedrijf Arno Spruit is opgericht in 2008 door Arno Spruit. Allereerst enkele jaren werkzaam als parttimer, maar door een groeiende klantenkring is in 2010 de overstap gemaakt naar een fulltime dienstverlening. Vanaf die tijd worden de werkzaamheden verricht op Heeswijk 149-F. In het begin lag de focus op bedrijfswagens en vrachtwagens. Echter al snel werd de dienstverlening uitgebreid naar de particuliere markt. In 2012 is er extra personeel in dienst genomen om de toenemende klantenstroom aan te kunnen. In 2013 is de werkplaats uitgebreid met een extra brug om de bedrijfsactiviteiten uit te vergroten waardoor er ook APK keuringen uitgevoerd kunnen worden. In 2016 is een extra deel van het pand aangeschaft waardoor er een extra brug, werkplaatskantoor, kantine en kantoorruimte gecreëerd konden worden. Gestaag wordt ook het personeelsbestand steeds verder uitgebreid naar het huidige team van 9 werknemers in vast en los dienstverband.

Wie we zijn

Arno Spruit
Eigenaar

Ik ben al heel lang werkzaam in de automotive industrie, het kunnen repareren van voertuigen en zo mensen weer op weg helpen heeft altijd aangesproken. Na jarenlang in dienst te zijn geweest begint het idee om een eigen bedrijf te startten steeds groter te worden. Dit wordt een bedrijf met een duidelijke visie: Door hard werken met eerlijke tarieven en goed klantcontact, de mensen laten blijken dat ze altijd welkom zijn en terecht kunnen in de werkplaats is ons bedrijf nu uitgegroeid tot een begrip in de regio voor het onderhoud van zowel personen auto's en aanhangers als vrachtwagens en trailers. Voor de veiligheid binnen ons bedrijf ben daarnaast actief als BHV-er

Herjen van Herk
1e Monteur

Ik ben al sinds 2012 werkzaam bij Autobedrijf Arno Spruit en ben in staat gebleken door mijn instelling, kennis en kunde een goede aanwinst te zijn voor dit bloeiende bedrijf. Het is een prettige omgeving om te werken door de diversiteit van de werkzaamheden en de goede sfeer. Iedere dag is weer een uitdaging. Naast APK keurmeester van vrachtauto’s en technisch specialist, ga ik geen uitdaging uit de weg maar ben toch het liefst met bedrijfsauto’s bezig. Sinds enige jaren ben ik ook leermeester en vind het erg leuk zijn kennis te kunnen delen. Samen met Arno stuur ik de werkplaats aan en ook ik ben BHV-er.

Ferdi Turan
1e Monteur

Sinds 2013 ben ik als oproepkracht bij Autobedrijf Arno Spruit betrokken, wanneer ik nodig ben ga ik met plezier naar de werkplaats en heb het ook erg naar m’n zin. Ik heb m’n diploma’s voor APK keurmeester personenauto’s en vrachtauto’s . Mijn specialisaties zijn het repareren van vrachtwagens en het oplossen van problemen met auto elektronica.

Nico Gruters
1e Monteur

In 2015 ben ik team komen versterken voor 4 dagen in de week, van maandag t/m donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het uitvoeren van APK’s en onderhoud van personenauto’s Uiteraard ben ik dus APK keurmeester personenauto’s maar tevens ook leermeester en deel mijn kennis graag met de jongere generatie. Bij mijn vorige werkgevers ben ik ook chef werkplaats geweest en heb ik meerdere monteurs moeten aansturen, het is vooral leuk om de jongere generatie enthousiast te krijgen en houden voor dit werk en ik doe het dan ook met veel plezier.

Marja van den Pol-Timmer
Administratie

In 2016 ben ik het team komen versterken op het kantoor. Ik hou me 3 dagen in de week bezig met de dagelijkse boekhouding van het bedrijf. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag en vind het erg leuk om te doen, zeker omdat het zo afwisselend is. Niet alleen facturen maken, betalingen doen maar ook verzekeringen, personeelszaken jaarcijfers etc. maken het iedere keer weer een leuke uitdaging.

Patrick van den Burg
Monteur en administratie

...

Jesse Snel
Leerling monteur

Vanaf 2019 ben ik begonnen als leerling monteur bij Autobedrijf Arno Spruit, momenteel volg ik 1 dag in de week een opleiding aan de Truck Academie bij het ROC om straks als 1e monteur aan de slag te kunnen gaan. Ik heb bij het veetransportbedrijf van mijn vader al wel wat ervaring opgedaan met het sleutelen aan vrachtauto’s maar hier leer ik toch steeds weer nieuwe dingen.

Thomas Maaijen
1e Autotechnicus in opleiding

...